A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося друге засідання робочої групи з написання плану стратегічного розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018-2023 роки

Дата: 13.04.2018 10:02
Кількість переглядів: 554

Фото без опису11 квітня 2018 року у Недригайлівській селищній раді відбулося друге засідання робочої групи з написання плану стратегічного  розвитку Недригайлівської селищної ради на  2018-2023 роки.

На думку радника з питань регіонального розвитку Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування, основна функція стратегії полягає в тому, щоб обмежені ресурси розподілити на пріоритетні напрямки розвитку територій. Проблеми громад накопичувалися десятиліттями,  а тепер, коли держава стала на магістральний шлях суттєвих реформ, зокрема впроваджує децентралізацію як основну реформу, накопичені проблеми, які роками відкладалися на завтра, впали на плечі людей: «люди не звикли, що їх питають як вони бачать свій розвиток та щоб вони хотіли розвивати. Прояв ініціативи, яка за радянські часи каралася, їм в дивину. В дивину і те, що вони знаходяться в робочій групі, проводять певні опитування, діляться думками", - зазначає Григорій Стариков.Фото без опису

Разом з керівництвом селищної ради, в.о.старост, керівниками підприємств, установ, організацій, представниками громадськості були напрацьовані певні пропозиції по формуванню стратегічного плану розвитку, спрямовані на  подальший розвиток територіальної громади, посилення її спроможності, відчуття користі кожним жителем від проведення реформи децентралізації.

Фото без описуНа сайті Недригайлівської об’єднаної територіальної громади розміщено оголошення про збір ідей для проектів, які жителі громади вважають за необхідне реалізувати в межах стратегічного плану. Всі бажаючі мають змогу долучитися до розробки плану розвитку громади на найближчі 5 років. Збір ідей буде тривати до кінця місяця, повідомляє Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь