A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулась двадцять дев’ята сесія селищної ради

Дата: 19.04.2018 14:51
Кількість переглядів: 410

Сьогодні, 19 квітня, відбулась двадцять дев’ята сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено 13 питань, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій та прийняті відповідні рекомендації до проектів рішень селищної ради.

З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні шістнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання селищної ради Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.

На засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенко А.Г., староста Кулішівського старостинського округ Короткий Ю.І., в.о. старости Хоружівського старостинського округу Гордієнко О.М., в.о.старости Маршалівського старостинського округу Дяченко В.І., начальники відділів апарату Недригайлівської селищної ради, кореспондент газети «Голос Посулля»               Слиш Л. Д.

         На початку роботи сесії депутати одноголосно підтримали депутатський запит депутата Недригайлівської селищної ради Клименка В.В. про призупинення надання погоджень щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, розташованих за межами населених пунктів на території Недригайлівської селищної ради та направити відповідне рішення до Головного управління Держгеокадастру у Сумській області. 

         Першим депутати прийняли рішення «Про підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Недригайлівської селищної ради за підсумками 2017 року». В обговоренні депутат Волков В.І. звернув увагу на необхідність організації вивезення від населення великогабаритного сміття,  депутат Каліновський О.М. говорив про актуальність запровадження роздільного сортування сміття.

         Далі були прийняті рішення «Про хід виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Недригайлівської селищної ради на 2017-2020 роки», затверджено Програму оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради на 2018 рік, Селищну комплексну програму «Освіта» на 2017-2018 роки (нова редакція), Селищну програму національно – патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2020 роки, Положення про відділ з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради. 

         Також депутати внесли зміни у Додатки 1-3 загального переліку виконавчих органів селищної ради, загальної структури, чисельності та штатів апарату селищної ради та її виконавчих органів, до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям селищної територіальної громади.

Крім того, відповідними рішеннями було затверджено перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для виконання порушниками адміністративного стягнення,  технічну документації із землеустрою щодо інвентаризації земель по вул. Незалежності в смт Недригайлів та прийнято інші рішення із земельних питань.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь