A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради

Дата: 26.04.2018 11:47
Кількість переглядів: 487

   25 та 26 квітня 2018 року відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради, на яких депутати обговорили проекти рішень з тридцяти одного питання проекту порядку денного тридцятої сесії.

      Засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку селищної ради 25.04.2018 провів голова постійної комісії Сергієнко В.Г. У роботі комісії взяли участь члени постійної комісії з питань підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг Заїка О.М. та Захарченко В.Г.

       26.04.2018 спільне засідання постійних комісій з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології, з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту та з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, прав людини та законності селищної ради провів голова постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту Кривопатря Ф.І.

      Присутні заслухали начальника відділу земельних відносин Недригайлівської селищної ради Волохова С.А. по питанню здійснення контролю за використанням та охороною земель на території Недригайлівської селищної ради, після чого висловили ряд зауважень та пропозицій щодо системності здійснення заходів працівниками апарату селищної ради, спрямованих на усунення фактів використання земель комунальної власності без належного оформлення.

       Також депутати з невеликими поправками погодили проект Положення про звання «Почесний громадянин Недригайлівської селищної ради». Обговорили та погодили проекти рішень про прийняття об’єктів нерухомого майна та закладу у комунальну власність Недригайлівської селищної територіальної громади (Недригайлівська центральна районна бібліотека (майно), Будинок культури (майно), Недригайлівська дитяча музична школа (майно та заклад).

     Крім того, комісіями було погоджено проекти рішень про зміну засновника комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської районної ради Сумської області» та затвердження статуту, про запровадження контрактної форми роботи для керівників закладів культури комунальної форми власності Недригайлівської селищної ради, про затвердженняПоложень про клубні та бібліотечні заклади Недригайлівської селищної ради, про внесення змін та доповнень  у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік, про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік та ряд земельних питань.

     Депутати активно обговорили проект рішення, що стосується створення комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека Недригайлівської  селищної ради Сумської області» в частині визначення структури та загальної чисельності працівників. Оскільки підготовлений проект рішення не отримав необхідної кількості голосів на підтримку, тому вважається таким, що виноситься для розгляду на сесії селищної ради.

       Сесійне засідання відбудеться 27 квітня 2018 року о 10.00 год.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь