A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулась тридцята сесія селищної ради

Дата: 02.05.2018 09:50
Кількість переглядів: 669

27 квітня 2018 року відбулася тридцята сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, на якій депутати прийняли двадцять вісім рішень. З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні сімнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В. 

    На засіданні були присутні заступники селищного голови, староста та виконуючі обов’язки старост, начальники відділів, спеціалісти виконавчого апарату Недригайлівської селищної ради, директор Недригайлівської дитячої музичної школи Дядченко О.В. Депутати одноголосно проголосували за виключення із порядку денного чотирьох питань та доповнення його одним питанням, після чого перейшли до розгляду питань порядку денного.

         У процесі роботи були прийняті рішення про стан здійснення контролю за використанням та охороною земель на території Недригайлівської селищної ради, про прийняття у комунальну власність Недригайлівської селищної територіальної громади Недригайлівської центральної районної бібліотеки, Будинку культури, Недригайлівської дитячої музичної школи та ін. Відповідними рішеннями було змінено  засновника комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської районної ради Сумської області» та затверджено його статут, запроваджено контрактну форму роботи для керівників закладів культури, затверджено Положення про клубні та бібліотечні заклади Недригайлівської селищної ради, внесено зміни та доповнення у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік та до селищного бюджету на 2018 рік, прийнято ряд рішень із земельних питань.

         Також було затверджено Положення про звання «Почесний громадянин Недригайлівської селищної ради», яким передбачено, що право висування кандидатур на присвоєння звання належить селищному голові, постійним комісіям Недригайлівської селищної ради, юридичним особам, фізичним особам за умови підтримання їх клопотання державними та громадськими організаціями, трудовим колективам підприємств, установ та організацій незалежно від їх адміністративного підпорядкування й форми власності, державним та громадським організаціям, релігійним конфесіям, політичним партіям. Таке подання надсилається до 1 травня поточного року, а присвоєння звання приурочується до Дня селища Недригайлів.

         Розглянувши звернення відділу у Недригайлівському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області про висловлення позиції щодо затвердження Головним управлянням проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності, розташованих за межами населених пунктів, депутати вирішили не надавати Головному управлінню Держгеокадастру у Сумській області погоджень на вчинення таких дій на час передачі таких земельних ділянок у комунальну власність Недригайлівської селищної ради.

         Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь