A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Зробимо наше селище красивішим?

Дата: 03.05.2018 15:59
Кількість переглядів: 861

Навесні минулого року  працівники Недригайлівської селищної ради та її структурних підрозділів взяли участь у благодійній акції: за власний кошт придбали та за допомогою осіб, які перебувають на громадських роботах,    висадили на території центрального скверу селища Недригайлів 35 кущів троянд.  Оскільки троянди здавна вважаються символом любові й щастя, то й висадили їх ближче до  входу районного РАЦСу, щоб прикрасити найщасливіші миті життя молодят.

За рік  9 кущів троянд було викопано нашими ж жителями, ймовірно, для того, щоб пересадити троянди на територію власних садиб. Крадії, а по-іншому їх назвати не можна, не побоялися навіть установлених відеокамер, у поле зору яких потрапляли висаджені троянди. Меркантильність, жадібність, байдужість наших жителів перемогли над прагненням зробити наше селище  красивішим і привабливішим!

Цьогоріч ми продовжуємо традицію і у центральному сквері плануємо  висадити  ще більше троянд: по 1 кущу від кожного працівника селищної ради.  Бажаючим приєднатися до нашої акції завжди раді.

Не маємо на меті засоромити тих, хто вчинив крадіжку троянд, але знайте, що вкрали ви  їх не у селищної ради, а у тих дітей і молодих мам, які приходять гуляти до фонтану, у тих молодят, які з цим місцем пов’язують перші хвилини свого сімейного життя, у тих пенсіонерів, які присідають  відпочити і подивитися на красу центрального скверу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь