A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

День Перемоги у населених пунктах громади

Дата: 10.05.2018 11:54
Кількість переглядів: 729

     9 травня у селищі Недригайлів відбулися урочиста хода, покладення квітів до меморіального комплексу загиблих воїнів, могил загиблих в роки Великої Вітчизняної війни та мітинг. Перед присутніми виступили Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В., в.о. голови Недригайлівської райдержадміністрації Васильченко О.І., голова Недригайлівської районної ради Нанка І.В., голова районної організації ветеранів Кріпак В.Я., заступник військового комісара майор Богданович Р.В. та інші.

     «Пишаюся тим, що зробили для Перемоги наші земляки», - зазначив у своєму виступі Остапчук І.В. та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою, миру, спокою, злагоди у нашій країні. Також Ігор Вікторович звернувся до всіх присутніх з проханням бережно ставитися до святих місць, пов’язаних з подіями Великої Вітчизняної війни, бо ці місця «… це місця пам’яті, вшанування, дяки, гордості і поваги».

    Цього дня ряд заходів, присвячених Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, пройшли в населених пунктах Недригайлівської громади. В Іваниці, Кулішівці, Костянтинові, Хоружівці, Маршалах, Гринівці відбулися мітинги, покладення квітів, привітання ветеранів за участю  в.о.старост, громадськості, учнів шкіл. Урочистості у населених пунктах громади відвідали, виступили на мітингах заступники селищного голови Акімов В.В. та Сиротенко А.Г., начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Постоєнко І.І. Святкові концерти пройшли у клубних закладах сіл Іваниця та Хоружівка. У селах Хоружівка, Гринівка Маршали відбулися громадські панахиди за загиблими воїнами. Жителі села Іваниця, Костянтинів, Кулішівка після урочистостей куштували польову кашу.

      Долучилися до заходів депутати Недригайлівської селищної ради, керівники агрофірм, які одночасно стали і спонсорами. Зокрема, керівництво ТОВ «Діамант-Агро» виступило спонсорами урочистих заходів у селах Кулішівка, Костянтинів. Депутат Недригайлівської селищної ради Постіл П.І. виділив  продуктові набори для ветеранів села Маршали. Керуючий відділенням ТОВ «Агрополіс-Маршали» Дробілко М.І. вручив матеріальну допомогу маршалівським воїнам-афганцям та учасникам АТО. Агрофірма «Хоружівка» передала для  ветеранів сіл Хоружівського та Гринівського старостинських округів, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО продуктові набори. Агрофірма «Вікторія» вручила  продуктові набори та матеріальну допомогу хоружівським ветеранам та інваліду Великої Вітчизняної війни с. Гринівка. ТОВ «Урожайна країна»  виділила продуктові набори для хоружівських ветеранів. Спонсорами проведення заходів у Іваницькому старостинському окрузі виступили ТОВ «Діамант-Агро» та ТОВ «Урожайна країна».

        Недригайлівська селищна рада щиро дякує усім благодійникам! Ви долучилися до святої справи. З роси і води Вам!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь