A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 15 травня

Дата: 15.05.2018 11:24
Кількість переглядів: 598

15 травня  заступник Недригайлівського  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенко А.Г. провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради.


За результатами апаратної наради Сиротенко А.Г. дав ряд доручень відповідальним особам, що стосувалися життєдіяльності громади, а саме:  про організацію проведення заходів з нагоди Дня вишиванки, Дня Європи в Україні,  Міжнародного Дня захисту дітей, підготовки до засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, літньої оздоровчої кампанії  та ряд інших. Проводиться робота з підготовки і цього  тижня   відбудуться: нарада керівників навчальних закладів та інструктивна нарада медичних сестер, кухарів та керівників відпочинкових таборів закладів освіти, де основними стануть питання оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради влітку 2018 року, об’їзд  шкіл селищної ради з цього ж приводу,  семінар-практикум фахівців психологічної служби,  семінар педагогів-організаторів та керівників гуртків учнівського самоврядування,  ряд спортивних заходів, а саме: змагання з футболу дитячо-юнацької спортивної ліги  Сумської області у с. Іваниця 16 травня, де зустрінуться команди Недригайлова та Конотопа, шаховий турнір на КСК «Колос»  19 травня. 17-18 травня представники Недригайлівської селищної ради візьмуть участь у  ІІ етапі Всеукраїнської спартакіади серед депутатів, що відбудеться у м. Суми.
Також на нараді розглядалися питання діяльності комунального підприємства «Недригайлівський речовий ринок», Будинку дитячої та юнацької творчості, культурно-спортивного комплексу «Колос», були підведені підсумки відзначення на території селищної ради Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь