A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 22 травня

Дата: 23.05.2018 10:34
Кількість переглядів: 501

22 травня  заступник  голови виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради Сиротенко А.Г. провів   засідання виконавчого комітету, де головними стали питання «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради влітку 2018 року», «Про хід виконання селищної комплексної програми «Освіта» на 2017-2018 роки», «Про забезпечення соціальної підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих на території Недригайлівської селищної ради», «Про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Недригайлівської селищної ради”.


Також були  визначені місця масового відпочинку населення на водних об’єктах Недригайлівської селищної ради на літній період 2018 року, внесені зміни до порядку організації проведення громадських робіт у 2018 році,  погоджено розміщення устаткування для впровадження бездротового доступу до мережі інтернет на території Недригайлівської селищної ради ПП «Цифрові комунікації».
З питань порядку денного перед присутніми виступили начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Cердюк Н.В., спеціаліст з питань соціального захисту селищної ради  Волошко Л.Д., начальник служби у справах дітей селищної ради Сопік С.Д., спеціаліст сектору з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами та   провідний спеціаліст сектору містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Клименко В.В. і  Федай В.І., керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Шевченко Ю.В.
Розглядаючи питання оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради влітку 2018 року, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Cердюк Н.В. повідомила, що  на базі закладів загальної середньої освіти планується функціонування 7 пришкільних  таборів з денним перебуванням для 525  дітей.  Крім того, з метою популяризації та вивчення англійської мови у двох навчальних закладах планується забезпечити роботу двох мовних таборів. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь