A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради

Дата: 23.05.2018 13:31
Кількість переглядів: 521

Напередодні тридцять першої сесії Недригайлівської селищної ради відповідно до Регламенту роботи відбулися засідання постійних комісій.

22 травня – засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Сергієнко В.Г., Сердюк Ю.А., Гасенко Т.А., Грибовод В.М.), у роботі якої також взяли участь члени постійної комісії з питань підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг Заїка О.М., Каліновський О.М.

         23 травня – спільне засідання постійних комісій з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту (Кривопатря Ф.І., Лиман В.О., Кріпак В.Я.), з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, прав людини та законності (Волков В.І., Фільчаков С.В., Арістархов О.М., Придуха М.І.), з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології (Яценко Ю.Б., Кущ А.І., Клименко В.В., Васько В.П.).

         Депутат Заїка О.М. висловив зауваження щодо систематичної відсутності окремих депутатів на засіданнях постійних комісій, що свідчить про їх низьку відповідальність за ефективність роботи комісій.

         Члени комісій розглянули проекти рішень про виконання селищного бюджету за 1 квартал 2018 року, внесення доповнень до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради, про виділення коштів з Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень, внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік, внесення змін та доповнень у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку та ін.

         Проекти рішень щодо передачі в оренду неуспадкованих земельних ділянок, розташованих на території Кулішівського старостинського округу, не отримали необхідної кількості голосів на підтримку, а тому будуть винесені для розгляду на пленарному засіданні селищної ради.

         Сесійне засідання відбудеться 24 травня 2018 року о 10.00 год.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь