A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася тридцять перша сесія Недригайлівської селищної ради

Дата: 24.05.2018 15:54
Кількість переглядів: 622

Сьогодні, 24 травня, відбулася тридцять перша сесія Недригайлівської селищної ради, до порядку денного якого було включено двадцять два питання, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.

         Згідно затвердженого регламенту роботи сесії відповідними рішеннями депутати затвердили виконання селищного бюджету за 1 квартал 2018 року, внесли доповнення до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради, виділили кошти з Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень (на придбання футбольних м’ячів для Маршалівської та Іваницької філій Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст., набору класного інструменту та геометричних моделей  для Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст., внесли зміни до селищного бюджету та до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради, прийняли у комунальну власність Недригайлівської селищної територіальної громади вуличне освітлення с.Маршали, с.Зелене, с.Чемоданівка, с.Клин, прийняли ряд із земельних питань, управління комунальним майном та ін.

         Не отримав необхідної кількості голосів на підтримку проект рішення «Про припинення дії договору оренди земельної ділянки».  Рішення з цього питання не прийняте.

Після активного обговорення більшість депутатів проголосували за поновлення договору оренди неуспадкованих земельних ділянок, розташованих на території Кулішівського старостинського округу, з ТОВ «Діамант –Агро» до 31.12.2018.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь