A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Презентація книги Миколи Гриценка

Дата: 01.06.2018 12:13
Кількість переглядів: 611

31 травня у комунальному закладі «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості» відбулася презентація збірки лірики "Лови Love" поета, прозаїка, громадського діяча Миколи Семеновича Гриценка.

У презентації взяли участь  молодь, друзі автора,  працівники галузей освіти та культури, шанувальники творчості поета,  представники Недригайлівської районної державної адміністрації, Недригайлівської  селищної ради, поети-земляки Василь Дігтяр, Юлія Звязка,  Леонід Скляров та інші.

 

Книга, у якій зібрано  більше ста поезій про кохання,  стала одинадцятою  у творчому доробку поета. Вперше   15 поезій у збірці перекладені англійською мовою. Сторінки книги  ілюстровані  картинами сумської художниці Ірини Проценко. Як написав Микола Жулинський у післямові до збірки, «Легко і сміливо поет вихопився зі своїми почуттями на білий простір паперу – відкрив навстіж свою душу собі й світові». Так само, з почуттями,  Микола Семенович продекламував низку своїх віршів, «відкрив навстіж свою душу» усім присутнім на презентації.

Теплими словами вітали поета з новою книгою  заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко, завідувач Недригайлівським краєзнавчим музеєм Іван Абаровський, директор Недригайлівського  будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Токмань,  поет-земляк Василь Дігтяр, начальник відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Анна Тимченко, учитель української мови та літератури Недригайлівської СЗОШ  Людмила Демченко, шанувальник творчості поета Геннадій Антоненко та інші. Музичний супровід заходу здійснила викладач Недригайлівської дитячої музичної школи Світлана Лях.

Презентація збірки відбулася у теплій атмосфері, присутні отримали задоволення  від прочитаних автором прекрасних поезій, а культурна спадщина рідного краю поповнилася чудовою книгою про кохання.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь