A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 5 червня

Дата: 05.06.2018 16:11
Кількість переглядів: 453

     5 червня   Недригайлівський  селищний голова Остапчук І.В. провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, в.о. старост старостинських округів.

   За результатами апаратної наради Ігор Вікторович  дав ряд доручень відповідальним особам, що стосувалися життєдіяльності громади, а саме: про проведення заходів з благоустрою,  про належну організацію літньої оздоровчої кампанії,   проведення заходів до Всесвітнього  дня охорони довкілля,  Дня молоді, свята Івана Купала, ряду спортивних заходів та ін.

      Проводиться робота з підготовки і цього тижня відбудуться: засідання оргкомітету з питань організації свята Купала, ряд нарад з питань благоустрою, діяльності закладів освітит, культури та ін. У закладах загальної середньої освіти проходить Державна підсумкова атестація  учнів 9 класу, ЗНО. 10 червня о 10.00 відбудеться   чемпіонат району з футболу 2018 року (виїзні матчі ФК «Іваниця» в смт. Терни та ФК «Хоружівка-Кулішівка» в смт. Недригайлів з командою «Олімпік»).

      Також на нараді розглядалися питання діяльності комунального підприємства «Недригайлівський речовий ринок», Будинку дитячої та юнацької творчості, культурно-спортивного комплексу «Колос», були підведені підсумки відзначення на території селищної ради Дня захисту дітей. У порядку контролю на нараді було розглянуто хід виконання розпорядження селищного голови від 01.02.2018 № 52-ОД «Про основні напрямки підготовки і завдання цивільного захисту Недригайлівської селищної ради  на 2018 рік». Перед присутніми звітував спеціаліст сектору з питань НС та ЦЗН, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Клименко В.В.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь