A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

АГРО - 2018

Дата: 08.06.2018 10:44
Кількість переглядів: 431

     6 червня делегація від Недригайлівського району відвідала найголовнішу агропромислову виставку України -  XXX Міжнародну агропромислову  виставку "АГРО - 2018", яка проходить  у місті Києві на  території  Національного  Комплексу  «Експоцентр України». Делегацію від Недригайлівської громади у складі  районної делегації  представили Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В., заступник селищного голови Акімов В.В., керуючий справами виконавчого комітету Шевченко Ю.В., староста, в.о. старост старостинських округів Короткий Ю.І., Черевко Г.Г., Дяченко В.І., Гордієнко О.М.

    У рамкам 30-ї ювілейної виставки представники делегації ознайомилися  з виставками сільськогосподарської техніки, обладнання і запасних частин, відновлювальних джерел енергії, органічних продуктів  і технологій, свійських тварин, ветеринарії і товарів  для тваринництва, конярства та кінного спорту, рибного господарства і рибальства, агротехніки, агрохімії, екологічних продуктів, присадибного господарства, садівництва, городництва, рослинництва, теплиць, будівельних  матеріалів, забезпечення транспортування і зберігання продукції та ряду інших, пов’язаних з аграрним сектором.

     «П’ята частина всього, що виробляє Україна, має відношення до агрокомплексу. Нові технології, механізми в агрокомплексі роблять нашу країну сильніше. Три мільйони людей (задіяних в агрокомплексі) сумлінно виконують свою справу і доносять врожаї до українських та світових споживачів», – сказав під час  виступу перед присутніми учасниками виставки глава Уряду Володимир Гройсман. Він наголосив, що цього року Уряд розпочав безпрецедентну програму підтримки агросектору, передусім фермерів і невеликих господарств. Йдеться про підтримку поголів’я – від 1,5 до 2,5 тисяч гривень «на голову» - в залежності від розміру господарства, здешевлення будівництва тваринницьких комплексів, розвиток садівництва та насінництва.

   У рамках виставки Глава Уряду взяв участь у підписанні документів про передачу земель сільськогосподарського призначення поза межами населених пунктів у розпорядження об’єднаних територіальних громад. За даними Міністерства аграрної політики і продовольства України, процес передачі землі технічно розпочався в лютому поточного року, і наразі вже третина громад отримали землі. Загальний обсяг переданих земель перевищує 360 тисяч га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь