A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

День молоді у Недригайлові

Дата: 25.06.2018 14:17
Кількість переглядів: 849

24 червня культурно-спортивний комплекс смт Недригайлів став місцем святкування Дня молоді і проведення цілого ряду культурних, розважальних та спортивних заходів для молоді Недригайлівської селищної ради та гостей  селища.

 

         Розпочалося відзначення з проведення спортивних змагань. У тенісному турнірі (корт) спортсмени у наполегливій боротьбі змагалися за призові місця. У результаті безкомпромісної боротьби переможцем турніру став Губарєв Сергій, друге місце посів Яковенко Євгеній, третім став Гордієнко Сергій. Паралельно відбулися й командні змагання з пляжного волейболу між командами юнаків та дівчат. У змаганнях хлопців до фіналу пройшли команди «СГТ» та «Церква», які й посіли відповідно першу та другу турнірні сходинки. Серед дівчат вже вкотре кращою стала команда «Пантери» (Терновська Віка та Шелудченко Лілія), друге призове місце виборола команда «Калинка» (Токаренко Ангеліна та Долуда Каріна), третє – команда «Вінтаж» (Плахотна Дар’я та Гузь Руслана).

         Цього дня  у приміщенні шахового клубу КСК «Колос» відбувся шаховий турнір, переможцем якого став рейтинг-лідер  та шаховий чемпіон Недригайлівщини Антон Левчинський. Друге та третє місця розподілили між собою відповідно Олександр Шмідт та Зосим Лелюшкін.

         По закінченні шахового турніру було проведено змагання з шашок, у яких переконливу перемогу над суперниками здобув Євенко Олександр. На другу сходинку турнірної таблиці піднявся Левчинський Антон, третє місце у наполегливій боротьбі здобув Гордієнко Сергій.

         Усі переможці та призери цих змагань  нагороджені грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради, отримали призи й пам’ятні подарунки.

         О 17 годині розпочалося проведення фінального матчу Кубку Недригайлівського району з футболу між командами ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни). З перших же хвилин матчу на футбольному полі розпочалась запекла боротьба, обидві команди показали хорошу гру й проявили волю до перемоги, однак переможець може бути тільки один, і цього разу фортуна посміхнулася тернівчанам – саме їхня команда стала (вже вдруге поспіль) володарем Кубку.  Рахунок матчу – 1:4 на користь гостей.

         Далі у програмі відбувся ще цілий ряд заходів, серед яких – селищний фестиваль молодих виконавців сучасної естрадної пісні «Зоряний простір», привітання  голови Недригайлівської селищної ради Ігоря Вікторовича Остапчука, відзначення представників молоді з Недригайлова та старостинських округів за досягнення в професійній діяльності, суспільному, культурному та спортивному житті громади. Запалив усіх своєю оригінальністю та новизною флешмоб «Танцюють всі!», який став і початком святкової молодіжної дискотеки. Яскравим моментом заходів став святковий салют. Відпочинок молоді на дискотеці продовжувався допізна, всі отримали яскраві та незабутні враження від проведених на берегах тихоплинної красуні Сули заходів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь