A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулась тридцять друга сесія селищної ради

Дата: 26.06.2018 16:33
Кількість переглядів: 595

Сьогодні, 26 червня, відбулася тридцять друга сесія Недригайлівської селищної ради, до порядку денного якої було включено 31 питання.

З обраних 26 депутатів на сесії був присутній 21. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.

         Перед початком роботи виступив депутат селищної ради Сердюк Ю.А., який зазначив , що наприкінці травня в м. Суми відбулися фінальні змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумської області, які тривали два дні. Народні обранці змагалися за першість у футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

         У складі збірної депутатів об’єднаних територіальних громад Недригайлівщини добре виступили депутати Недригайлівської селищної ради: Клименко В.В., Арістархов О.М., Сердюк Ю.А. У змаганнях з футзалу наші депутати здобули почесне третє місце.

         Сердюк Ю.А. відмітив, що участь депутатів селищної ради в спартакіаді стала можливою завдяки підтримці Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В. та депутатів селищної ради – Куща А.І., Постола П.І., Сергієнка В.Г.

         Далі із депутатським запитом щодо проведення анонімного дослідження проб крові великої рогатої худоби на лейкоз без зазначення відомостей про власника та тварину на території Недригайлівської селищної ради виступив депутат селищної ради Клименко В.В. Запит було одноголосно підтримано депутатами.

         Потому депутати перейшли до реалізації порядку денного. Першими були розглянуті питання, що стосуються встановлення місцевих податків на 2019 рік. Зокрема, були прийняті рішення про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставок та пільг із сплати земельного податку.

         Відповідними рішеннями було затверджено Положення про конкурсний відбір на зайняття посади директора та фахівців комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр Недригайлівської селищної ради, внесено зміни  до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік, зміни у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік та ін.

         Більшістю голосів було прийнято рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Недригайлівської селищної ради» Лишенку П.В. 

         Одноголосно присутні проголосували за встановлення допомоги на поховання особи, яка не досягла пенсійного віку та на момент смерті не працювала, не  перебувала на службі, не була зареєстрована у центрі зайнятості як безробітна, в розмірі 3300 грн.

Крім того, депутатами селищної ради також було прийнято ряд рішень із земельних питань та ін.

На засіданні були присутні заступники селищного голови, начальники відділів, спеціалісти апарату селищної ради, староста та виконуючі обов’язки старост. 

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь