A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ: КОЖНА ДИТИНА ЗАСЛУГОВУЄ НА НАЛЕЖНИЙ РОЗВИТОК

Дата: 05.07.2018 08:52
Кількість переглядів: 401

Фахівці юстиції Сумщини продовжують безкомпромісну боротьбу з тими, хто забуває піклуватись про власних дітей і шукає будь-які причини, щоб уникати виконання батьківських обов’язків.

         Житель Глухівщини не систематично сплачував аліменти на утримання доньки Дар'ї, внаслідок чого утворилась заборгованість понад 13 тисяч гривень. Змусили горе-батька сплатити заборговане обмеження у праві керування транспортними засобами, виїзду за межі України, полювання та користування зброєю.

         Чоловік з Краснопільського району, не бажаючи бути притягнутим до адміністративної відповідальності та обмеженим у праві виїзду за кордон сплатив майже 24 тисячі заборгованих аліментів.

         19 і 32 тисячі гривень – такі суми заборгували два жителі Роменщини своїм дітям. В обох випадках горе-батьків спонукали сплатити борг 4  обмежувальні постанови, винесені державними виконавцями.

         Безвідповідального батька з Буринщини,який дбав про себе, а не про дитину,«переконала» погасити заборгованість зі сплати аліментів заборона у праві виїзду за межі України. Все б нічого, але чоловік зібрався на заробітки за кордон, і щоб його плани не зірвались, швиденько знайшов 48 тисяч гривень.

         Проте, є і такі батьки, які всіма силами стараються зробити так, щоб дитина відчувала себе потрібною і захищеною з боку обох батьків. Так, чоловік з Недригайлівщини, не зважаючи на встановлений судом розмір аліментів, сплачував у рази більше, внаслідок чого утворилась переплата понад 20 тисяч гривень. Цей тато може служити гарним прикладом для багатьох батьків, що нехтують своїми обов’язками перед тими, хто заслуговує на любов, піклування і належний розвиток, незалежно від статусу чи сімейного стану мами й тата.

         За півроку на користь дітей Сумщини стягнуто більше 50 мільйонів гривень заборгованих аліментів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь