A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Про підготовку кадрів державної служби зайнятості України

Дата: 05.07.2018 09:33
Кількість переглядів: 636

        Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України, державний вищий навчальний заклад (далі - Інститут), який входить до системи управління Міністерства соціальної політики України, проводить прийом на навчання за кошти Національного агентства України з питань державної служби: освітній ступінь магістра, спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», заочна форма навчання. Термін навчання - 2,5 роки.

      Магістерська програма з публічного управління та адміністрування спрямована на підготовку фахівців найвищої кваліфікації для роботи у сфері державного управління та місцевого самоврядування, які забезпечать європейський рівень надання адміністративних послуг на засадах запровадження у практику діяльності принципів демократичного врядування. Підготовка фахівців спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» проводиться за освітньою програмою «Публічне адміністрування та публічна служба».

       Дисципліни навчального плану забезпечують глибоке вивчення теорії публічного адміністрування та врядування, територіального управління, планування розвитку територіальних громад, проектного менеджменту, публічних фінансів, технологій та комунікацій публічного адміністрування, соціального розвитку територіальних громад, інформаційно-аналітичного забезпечення публічного адміністрування, інституційних основ Європейського Союзу.

      Навчання на заочній формі передбачає дві настановчо-заліково-екзаменаційні сесії на рік по 20 днів, загальною тривалістю 40 днів на рік. На цей час працівникам надаються додаткові оплачувані відпустки згідно ст. 216 КЗпПУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь