A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулась тридцять третя сесія селищної ради

Дата: 06.07.2018 08:22
Кількість переглядів: 465

4 липня депутати Недригайлівської селищної ради зібралися на тридцять третю сесію. Всього до проекту порядку денного було включено три питання. Оскільки питання потребували детального обговорення, то селищний голова Остапчук І.В. запропонував спочатку провести спільне засідання постійних комісій селищної ради.

  Депутати підтримали пропозицію селищного голови та активно попрацювали на спільному засіданні комісій під головуванням Кривопатрі Ф.І. – голови постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту. У процесі роботи постійних комісій депутати підтримали пропозиції про доповнення проекту порядку денного ще двома питаннями: «Про надання одноразової матеріальної допомоги» (за пропозицією депутата Корнієнка А.О.) та «Про звернення депутатів Недригайлівської селищної ради до Верховної Ради України», яке було ініційоване депутатом Кріпаком В.Я. у зв’язку з тим, що у Верховній Раді України зареєстрували законопроект про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і Дня пам'яті та примирення, яким пропонується святковий неробочий день з 9 травня «Дня перемоги над нацизмом» перенести на 8 травня – «День перемоги над нацизмом у Європі і День пам’яті та примирення. Кріпак В.Я. запропонував направити до Верховної ради України звернення з проханням не підтримувати названий вище законопроект.

Після відкриття пленарного засідання, затвердження порядку денного та регламенту роботи депутати перейшли до розгляду питань.

З доповненнями було затверджено Програму з будівництва, реконструкції, експлуатації та утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення на території Недригайлівської селищної ради.

Відповідними рішеннями було внесено зміни до селищного бюджету на 2018 рік, а також зміни та доповнення до рішення сесії селищної ради від 22.02.2018 (27 сесія) «Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель торгівлі», шляхом викладення його у новій редакції.

Далі депутати активно обговорили пропозицію Кріпака В.Я., яка не отримала необхідної кількості голосів на підтримку, тому рішення селищної ради з цього питання не було прийняте.

Також одноголосно депутати прийняли рішення «Про надання одноразової матеріальної допомоги». 

На цьому Остапчук І.В. закрив пленарне  засідання тридцять третьої   сесії Недриагйлівської селищної ради. 

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь