A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 10 липня

Дата: 11.07.2018 16:24
Кількість переглядів: 480

10 липня  тимчасово виконуючий обов’язки Недригайлівського селищного голови заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенко А.Г. провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, в.о. старост старостинських округів.

  За результатами апаратної наради Анатолій Георгійович  дав ряд доручень відповідальним особам, що стосувалися підготовки до нового опалювального сезону,  діяльності закладів культури та освіти, комунальних підприємств «Недригайлівський речовий ринок», «Недригайлівводосервіс», КСК «Колос», ремонту закладів соціальної сфери, оздоровлення дітей пільгових категорій та ін. Також були підведені підсумки проведення свята Івана Купала. Відповідальними особами,  в.о. старост старостинських округів озвучені сильні та слабкі сторони організації свята для їх подальшого врахування в роботі.
         Проводиться відповідна підготовка і цього тижня  відбудеться ряд заходів:  14 липня - День села Маршали,  15 липня о  10.00 - матчі чемпіонату Недригайлівського району з футболу між командами ФК «Хоружівка-Кулішівка» та ФК «Недригайлів» у с. Кулішівка та між командами  ФК «Олімпік (Недригайлів) та ФК «Космос» (смт Терни) на КСК «Колос» у смт Недригайлів.
Протягом тижня пройде ряд заходів у бібліотечних закладах. Зокрема, 11 липня у комунальному закладі  «Недригайлівська публічна бібліотека» пройде віртуальна книжкова виставка «Ми є народ, якого не здолати»  до 50-річчя від дня народження  українського письменника родом з Тернів Євгена Положія, у відділі бібліотеки для дітей відбудеться захід «Найшоколадніші» книги в дитячій літературі для ласунчиків-книголюбів» до Всесвітнього Дня шоколаду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь