A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулась тридцять п’ята сесія селищної ради

Дата: 23.08.2018 14:54
Кількість переглядів: 662

     22 серпня 2018 року відбулася тридцять п’ята сесія Недригайлівської селищної ради. Головувала на засіданні секретар Недригайлівської селищної ради Ірина Постоєнко.  

    З обраних двадцяти шести депутатів на сесії зареєструвалися дев’ятнадцять.

     На засіданні були присутні заступники селищного голови селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов та Анатолій Сиротенко, староста Кулішівського старостинського округу Юрій Короткий, начальники та спеціалісти відділів апарату Недригайлівської селищної ради, старший дільничний офіцер поліції Недригайлівського відділення поліції Роменського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області Леонід Чирва, представник політичної партії ВО «Свобода» Сергій Дігтяр. 

     У ході засідання було розглянуто одинадцять питань порядку денного.

     Першим питанням депутати заслухали старшого дільничного офіцера поліції Недригайлівського відділення поліції Леоніда Чирву з інформацією про стан злочинності та правопорядку на території Недригайлівської селищної ради за підсумками І півріччя 2018 року. Депутат селищної ради Олексій Заїка висловив стурбованість рівнем роботи патрульної поліції на території Недригайлівської селищної ради. Особливу увагу депутат звернув увагу на необхідність вжиття заходів щодо забезпечення додержання тиші в громадських місцях у нічний час, зокрема біля магазину «Мікс». Потому інформацію про стан злочинності та правопорядку на території Недригайлівської селищної ради депутати взяли до відома та з одним доповненням прийняли відповідне рішення.

         Далі про хід виконання селищної програми «Молодь» на 2017 – 2020 роки» доповіла начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ніна Сердюк, про виконання селищного бюджету за перше півріччя 2018 року - начальник фінансового відділу Світлана Бордун.

        Також депутати внесли зміни та доповнення до Програми розвитку малого та середнього підприємництва Недригайлівської селищної ради на 2018-2020 роки та до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік, затвердили структуру та штатну чисельність КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області», внесли зміни до селищного бюджету на 2018 рік.

         Крім того, депутатами селищної ради також було затверджено проектно-кошторисну документацію «Нове будівництво майданчика для тимчасової зупинки автомобілів з облаштуванням тротуару по вул. Незалежності, смт Недригайлів, Сумської області» та прийнято рішення про виготовлення генеральних планів та планів зонування території населених пунктів Недригайлівської селищної ради .

     Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь