A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Інформація щодо добору кандидатур від громадських організацій Недригайлівської селищної ради для включення їх до складу конкурсної комісії.

Дата: 05.09.2018 16:24
Кількість переглядів: 552

Інформація щодо добору кандидатур від громадських організацій Недригайлівської селищної ради для включення їх до складу конкурсної комісії.

       В зв’язку з проведенням конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека Недригайлівського району Сумської області» та директора  комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля  Недригайлівського району Сумської області» відділ з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Сумської області просить громадські організації  Недригайлівської селищної ради у сфері культури відповідного функціонального спрямування, зареєстрованих відповідно до закону, подати по три кандидатури Відділу до 10.09.2018 року, який шляхом жеребкування визначить трьох кандидатів до складу конкурсної комісії  12.09.2018 року.

          Членами конкурсної комісії можуть бути:

- незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

- члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, громадських організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

- члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

  Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи керівників органу управління;

- є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

          Для участі у жеребкуванні громадська організація у сфері культури відповідного функціонального спрямування в установлені строки подає на паперових та електронних носіях:

1) лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява та анкета за формами, визначеними у додатку;

2) копію статуту громадської організації, завірену належним чином.

Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії. 

        Кандидатури, подані від громадської організації у сфері культури, функціональне спрямування якої не відповідає напрямкам діяльності закладу культури, в якому буде проводитися конкурсний добір, до участі у жеребкуванні не допускаються.

          Інформацію подати на начальника відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради Сумської області Тимченко Анну Іванівну, телефон 5-24-32, адреса електронної пошти: nedrkult@gmail.com

ЗАВАНТАЖИТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь