A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася тридцять шоста сесія Недригайлівської селищної ради

Дата: 07.09.2018 13:47
Кількість переглядів: 477

7 вересня відбулася тридцять шоста сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено 21 питання.

З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні сімнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова І. Остапчук.

Питання порядку денного тридцять шостої сесії, відповідно до Регламенту роботи селищної ради, 6 вересня були детально обговорені на засіданнях постійних комісій.

Перед початком роботи сесії І.Остапчук повідомив депутатам, що 6 вересня відбулося засідання Робочої групи з підготовки Стратегічного плану розвитку Недригайлівської об’єднаної територіальної громади, на якому було схвалено проект Стратегії розвитку громади на 2018-2025 роки. Стратегію планується винести на затвердження селищною радою у кінці вересня.

Після затвердження порядку денного сесії, депутати приступили до розгляду питань порядку денного. 

Відповідними рішеннями було внесено зміни та доповнення до Регламенту роботи Недригайлівської селищної ради, селищної цільової Програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2018 рік, затверджено перелік проектів, які фінансуються в 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури Недригайлівської селищної ради, виділено кошти з Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень.

Також депутати затвердили Положення про Відділ містобудування, архітектури та комунального господарства Недригайлівської селищної ради, проектно-кошторисну документацію по проектах «Реконструкція Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул. Незалежності, 25 в смт Недригайлів Сумської області» (коригування, внутрішнє оздоблення), прийняли ряд рішень із земельних питань та ін.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь