A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Сучасна поліцейська станція у Хоружівці

Дата: 17.09.2018 15:11
Кількість переглядів: 755

    14 вересня у селі Хоружівка було відкрито сучасну поліцейську станцію. Вона обслуговуватиме більше 2500 чоловік та 17 населених пунктів. Відтак, поліцейські матимуть змогу швидше реагувати на правопорушення на території обслуговування, а людям буде значно простіше отримати допомогу поліції. На станції працюватиме група швидкого реагування, у розпорядженні якої відтепер сучасна поліцейська машина. Кабінети для дільничного офіцера та інспекторів групи реагування патрульної поліції оснащені необхідною оргтехнікою з доступом до мережі Інтернет.

     Відкриття відбулося в урочистій обстановці за участю заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Подопригори, заступника начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Володимира Бабича, директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, голови Недригайлівської районної державної адміністрації Сергія Панченка, Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука та інших  гостей.

   Поліцейська станція завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової допомоги, що, в свою чергу, сприятиме формуванню довірливих відносин правоохоронців із населенням.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь