A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Гринівці відсвяткували День села

Дата: 24.09.2018 15:36
Кількість переглядів: 724

День села – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалося. 21 вересня   на свято  Різдва Пресвятої Богородиці відбуло свято у селі Гринівка.Традиційно свято розпочалося богослужінням в Архангело – Михайлівській  церкві.

   Для наймолодших жителів села працювали дитячі атракціони  та розваги.   Урочистості відбулися в Гринівському сільському клубі. В фойє була розгорнута виставка картин  Олени та Ольги Кардаш, вишивки Наталії Мельник  та виставка квітів і  екібан.  Із теплими словами до своїх односельців звернулась в.о. Гринівського старостинського округу Галина  Черевко. Вона подякувала  людям, які небайдужі до проблем села,  беруть активну участь у його житті, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування.  Заступник Недригайлівського селищного голови Анатолій Сиротенко у  своєму виступі  підкреслив, що як людина, так і кожне село має своє життя, свою історію. Анатолій Георгійович  побажав селу розквіту,  наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості. Грамотами та подарунками були відзначені кращі працівники бюджетної сфери, найстаріший житель села, подружжя, які прожили разом багато років, іменинники.

Концертну  програму подарував народний ансамбль народного танцю „Молодість” (кер. заслужений працівник культури України Євтушенко В.В.). Сумського вищого училища культури і мистецтв  ім. Бортнянського.   У виконанні ансамблю глядачі переглянули хореографічні композиції за мотивами народної хореографії різних країв, твори класичного та сучасного стилів, жартівливі композиції, створені на основі народних танців.

Свято великої і дружної родини проходило на душевній  і пісенній ноті.  Традиційно, після урочистостей на всіх чекав смачний святковий куліш та дискотека.  Позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав до мальовничого села Гринівка у цей день.

         Жителі села вдячні спонсорам свята – депутату Недригайлівської селищної ради Петру Постілу, товариству «Агро – поліс» в особі генерального директора Віктора Головка, агрофірмі «Хоружівка» в особі директора Григорія Осадчого, підприємцям Юрію Мовчану,  Сергію Косенку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь