A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулась тридцять сьома сесія селищної ради

Дата: 28.09.2018 15:23
Кількість переглядів: 489

Вчора, 27 вересня, відбулася тридцять сьома сесія Недригайлівської селищної ради, яку провів Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.

У пленарному засіданні взяли участь шістнадцять депутатів селищної ради, члени робочої групи по написанню Стратегії розвитку Недригайлівської об’єднаної громади, начальники відділів та спеціалісти апарату селищної ради, головний лісничий ДП «Роменське лісове господарство» І.Примак.

До порядку денного сесії було включено десять питань, які напередодні депутати детально обговорили на засіданнях постійних комісій.

         Першим депутати розглянули питання «Про внесення змін та доповнень до рішення 12 сесії 7 скликання від 29.06.2017 року «Про встановлення плати за землю на території Недригайлівської селищної ради». Більшістю голосів було прийняте рішення про встановлення ставки податку за земельні ділянки лісогосподарського призначення у розмірі 0,1 % від нормативної грошової оцінки землі. Термін дії рішення до 31.12.2018. 

         Далі депутати розглянули Стратегію розвитку Недригайлівської об’єднаної громади на 2018-2025 роки.

         «Ми – молода, амбітна громада, яка тільки почала свій шлях. Головне наше завдання – це реальні зміни на краще у житті кожної людини, що мешкає у громаді, і громади в цілому, щоб кожному із нас було добре жити, працювати та відпочивати. У нас є велике бажання змінити життя кожного мешканця на краще, навчитися працювати для благоустрою нашої громади.

         Ми повинні не просто жити з дня до дня, вирішуючи поточні проблеми, але й мати чіткий план розвитку і рухатися за ним. Лише сформувавши спільне бачення майбутнього громади, долучивши переважну кількість мешканців громади до його реалізації,  ми зможемо досягти бажаних результатів. Запорука нашого успіху – постійна та щира співпраця влади, бізнесу та громадян. Стратегія розвитку дасть змогу кожному мешканцю громади, зацікавленим у співпраці інвесторам організувати скоординовану спільну діяльність задля сталого розвитку громади», - зазначив у своєму виступі селищний голова Ігор Остапчук.

         Потому головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Недригайлівської селищної ради Людмила Долуда презентувала Стратегію розвитку Недригайлівської об’єднаної громади на 2018-2025 роки. Після обговорення Стратегія розвитку була затверджена.

         Також депутати визнали за необхідне розробку селищної Програми соціального захисту населення «Турбота», виділили кошти з Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень та прийняли ряд рішень із земельних питань.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь