A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулися змагання допризовної молоді

Дата: 22.10.2018 13:07
Кількість переглядів: 436

    13 жовтня цього року у місті Ромни на базі спортивного комплексу ім. Окіпного відбувся відкритий молодіжно-патріотичний захід «Від допризовника до захисника Вітчизни» серед команд міст, районів та ОТГ, присвячений Дню захисника України. Участь у спортивному святі взяли 4 команди з Ромнів, Недригайлівської селищної ради, Роменського й Липоводолинського районів.

  Кожна команда мала в своєму складі по 9 учасників. Юнаки 2001-2003 років народження змагалися у легкоатлетичній естафеті (4 по 100 метрів), естафеті з мінами, естафеті з ношами, естафеті «біатлон» та перетягуванні канату. Здобувши у залікових видах два других і одне третє місце команда Недригайлівської селищної ради в загальному заліку посіла третю сходинку пєдесталу спортивної пошани. Всі учасники змагань були нагороджені організаторами пам’ятними призами та подарунками.

     А 19 жовтня на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбулася відкрита спартакіада серед допризовної молоді Недригайлівського району 2018 року. Позмагатися в бігу на дистанціях 100 і 1000 метрів, підтягуванні на перекладині, метанні гранати, стрільбі з пневматичної гвинтівки та подоланні смуги перешкод прибули 4 команди з ДПТНЗ, Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст., Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст. В складі кожної команди було по 5 юнаків 2002-2004 років народження.

         В результаті напруженої боротьби перемогу в загальнокомандному заліку здобула команда господарів – ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ». Друге місце поділили між собою команди з Недригайлова та Тернів, Третє місце посіла команда коровинчан. Всі учасники змагань були нагороджені організаторами грамотами та медалями, а переможці у індивідуальному заліку – ще й цінними подарунками. Та головною винагородою для всіх стали нові спортивні досягнення і море позитивних емоцій, отриманих в ході змагань.

Вадим Покотило, спеціаліст відділу освіти, сімї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь