A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Недригайлівська школа отримала нагороду «Лідер інновацій в освіті»

Дата: 24.10.2018 14:56
Кількість переглядів: 398

23-25 жовтня делегація освітян громади бере участь у Десятій Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», що проходить у місті Києві у Київському Палаці дітей та юнацтва. Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

 Програма виставки передбачає презентації досягнень із упровадження інновацій у діяльність закладів освіти, органів управління освітою, наукових установ, центрів, презентації досвіду освітньої, наукової та науково-технічної співпраці з закордонними закладами освіти, дослідницькими центрами, науковими спільнотами, демонстрацію інтерактивних комплексів і систем, наочно-дидактичних матеріалів, сучасних меблів, обладнання для предметних кабінетів, програмного забезпечення, технологій для управління навчальним закладом і інноваційних рішень для освітнього простору. 

 Також під час заходу будуть розглянуті питання підготовки до ЗНО абітурієнтів, умови прийому на навчання до закладів освіти на 2019 рік.

Учасники виставки протягом трьох днів беруть участь у науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах, презентаціях, майстер-класах, воркшопах, експертних дискусіях, дискусійних панелях.

Другий день виставки, 24 жовтня, увінчався успіхом для Недригайлівської делегації: від Міністерства освіти і науки Недригайлівська спеціалізована загальноосвітня школа
І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад отримала Почесну нагород «Лідер інновацій в освіті» за досягнення в галузі інноваційної діяльності.

Недригайлівську громаду на заході представлють  директор Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи
І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад Наталія Колоусова,  заступник директора з навчально-виховної роботи Павло Конотоп, заступник директора з виховної роботи Наталія Бузова 
та завідувач методичним кабінетом відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Тетяна Коваленко.

                                                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь