A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Сьогодні відбулися засідання постійних комісій

Дата: 24.10.2018 16:02
Кількість переглядів: 563

У процесі підготовки до тридцять дев’ятої сесії Недригайлівської селищної ради  сьогодні, 24.10.2018, відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради.

Розпочинаючи засідання, присутні відмітили низький рівень явки колег на засідання постійних комісій та висловили занепокоєння, що така практика стає дедалі частішою.

Засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку пройшло під головування заступника голови постійної комісії Семесенко І.М. (з правом дорадчого голосу у роботі комісії взяв участь голова постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту Кривопатря Ф.І.).

Засідання постійної комісії з питань підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг провів заступник голови постійної комісії Захарченко В.Г. (з правом дорадчого голосу у роботі комісії взяли участь члени постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології Кущ А.І., Зеленський І.М. та члени постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, прав людини та законності Волков В.І., Придуха М.І.).

Присутні розглянули проекти рішень з п’ятнадцяти питань, включених до проекту порядку денного та підтримали пропозицію депутата Зеленського І.М. про включення до проекту порядку денного питання «Про виділення коштів з Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень».

Засідання пройшли в конструктивному руслі. Проекти рішень, розглянуті на засіданні, було схвалено та вирішено винести на розгляд селищної ради.

Депутат Волков В.І. висловив критичні зауваження щодо нанесення дорожньої розмітки в центральній частині смт Недригайлів. Зауважив, що вона виконана з порушеннями, а це може призвести до аварійних ситуацій на дорозі державного значення.

Засідання пройшло за участі секретаря Недригайлівської селищної ради Постоєнко І.В., начальників відділів та спеціалістів Недригайлівської селищної ради.

Сесійне засідання відбудеться 25.10.2018 о 10.00 год.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь