A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Мітинг до Дня визволення України

Дата: 26.10.2018 13:26
Кількість переглядів: 744

              28 жовтня – 74-та річниця з Дня визволення України від фашистських загарбників.

      З цього приводу 26 жовтня у центрі селища Недригайлів відбувся урочистий мітинг, покладення квітів до пам’ятних місць, пов’язаних з подіями Другої світової війни та меморіальних дощок загиблим в антитерористичній операції Олександру Шовтуті та Сергію Грибенику. Від Недригайлівської об’єднаної громади присутніх на мітинзі привітав заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко, який у своєму виступі наголосив на тому, що цей день  обов’язково повинен об’єднувати усіх заради майбутнього та миру на рідній землі.

     Вітали присутніх голова Недригайлівської райдержадміністрації Сергій Панченко, голова Недригайлівської районної ради Іван Нанка, учні Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст.(опорний заклад). Захід відбувся під музичний  супровід оркестру Недригайлівської селищної ради "Mamont Band". Пам'ять про загиблих була вшанована хвилиною мовчання.

У мітинзі та покладенні квітів до пам’ятних місць, крім представників трудових колективів та жителів селища, взяли участь військовослужбовці 27-ї  Сумської реактивної артилерійської бригади, представники районної організації ветеранів.

      Кожна  річниця визволення України -  свято пам’яті і скорботи усіх жителів країни. За цією датою стоїть багато подій, які слід  ніколи не забувати. І сьогоднішній захід є тому підтвердженням.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь