A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Про зміни на краще у сфері дорожнього господарства громади

Дата: 05.11.2018 10:35
Кількість переглядів: 398

З метою покращення соціально-економічного становища громади , поліпшення  інвестиційного іміджу та створення умов для безпечного і повноцінного життя, праці і відпочинку населення Недригайлівської громади виникла необхідність змінити на краще ситуацію у сфері дорожнього господарства . Від того, як вирішуються проблеми даної галузі на державному, регіональному та місцевому рівнях, залежить життєдіяльність, соціальна стабільність та інвестиційна привабливість територій.

Сьогодні є незадовільним експлуатаційний стан більшості доріг місцевого значення, які мають статус  комунальної власності, з причини багаторічного недофінансування на проведення поточних і капітальних ремонтів. Практично більша частина з них уражена  «ямковістю», окремі ділянки доріг є аварійно небезпечними. 

         На частину вулиці  Івана Франка  в селищі Недригайлів було розроблено проект, і в даний час проводяться ремонтні роботи.

         В суботу 4 жовтня відбулися збори мешканців вулиць Зарудка, Івана Франка та Лугової .

Зібрання проходило при участі заступника селищного голови Акімова В.В. , депутатів селищної ради Семесенко І.М. , Захарченка В.Г., провідного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та комунального господарства  селищної ради Федая В.І.

         Крім низки проблемних питань на зборах розглядалося питання збереження збудованої дороги та проведення робіт по висипці щебенем (за депутатські кошти) ще одного  фрагменту на вул. Івана Франка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь