A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося засідання комісії

Дата: 21.11.2018 13:17
Кількість переглядів: 364

      Рішенням 27 сесії Недригайлівської селищної ради від 22.02.2018 року прийнята Програма розвитку малого та середнього підприємництва Недригайлівської селищної ради на 2018-2020 роки, якою затверджені Правила надання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими суб’єктами малого підприємництва та Положення про конкурсну комісію селищної ради з оцінки та проведення конкурсного відбору проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах» та затверджені кошти в місцевому бюджеті в сумі 50,0 тис. гривень. 20 листопада 2018 року в Недригайлівській селищній раді відбулося засідання конкурсної комісії з оцінки та проведення конкурсного відбору проектів малого підприємництва для часткової компенсації сплачених відсотків за банківськими кредитами, які суб’єкти малого бізнесу отримали у державних банках.

      Голова комісії, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов зазначив: «На засідання конкурсної комісії від ФОП Шелудько А.В. надійшов проект «Закупівля технологічного обладнання для магазину, обладнання для зберігання продуктів харчування» щодо проведення конкурсного відбору».

   Зі слів  секретаря комісії Людмили Долуди, компенсацію по 40% банківської відсоткової ставки надаватимуть обласний та місцевий бюджети. Переможцем конкурсного відбору  за рішенням комісії став проект ФОП Шелудько А.В., який підлягає наданню часткової компенсації у поточному та наступному бюджетному роках.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь