A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Нехай комусь тепліше стане від наших добрих, гарних слів

Дата: 04.12.2018 13:30
Кількість переглядів: 438

3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Не обійшло це свято і Недригайлівську громаду. Так в цей день на базі Недригайлівського територіального центру соціального обслуговування у тісній співпраці з «Інклюзивно-ресурсним  центром» та відділом праці та соціального захисту населення селищної ради було проведене  свято для дітей з особливими потребами. На свято зібралися діти та їх батьки, бабусі, сестрички та братики. Здебільшого це були дітки з обмеженими фізичними можливостями, але у більшості з них є безліч талантів, які вони намагаються розвивати, щоб якось проявити себе в житті. Діти співали пісні, декламували вірші відомих авторів, а також завдяки їх власним виробам вдалося провести чудову виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва.

 Чудові номери художньої самодіяльності подарували  діткам вихованці Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості. Захід пройшов в дуже теплій та щирій атмосфері, хоча за вікном були перші дні зими.

 На святі були присутні голова Недригайлівської РДА Сергій Панченко, начальник управління праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради Леніна Волошко, директор територіального центру соціального обслуговування Тетяна Бойко, директор КУ «Інклюзивно-ресурсний  центр Недригайлівської селищної ради» Юлія Данко, голова районної громадської організації інвалідів Іван Миненко.

В кінці свята завдяки небайдужим підприємцям району був організований солодкий стіл. Цікаві конкурси для діток провели запрошені на свято дитячі аніматори з м. Суми. Голова Недригайлівської районної організації інвалідів Іван Миненко вручив кожній дитині подарунок.

Цей день об’єднав діток з особливими потребами, та людей не байдужих до їх долі.

Пам’ятаймо, для життя людині з обмеженими можливостями не потрібне щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути у суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь