A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ІІІ Форум об’єднаних громад

Дата: 05.12.2018 15:21
Кількість переглядів: 462

       Сьогодні в Києві проходить ІІІ Форум об’єднаних громад, під час якого представники уряду та парламенту розповіли  про досягнення, яких вдалося досягти за 4 роки. Також були обговорені  результати реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, яка була прийнята в 2014 році.  Серед тем  Форуму також  були розглянуті пріоритети на майбутнє. Йшлося про фінанси і ресурси громад, шляхи розвитку регіонів і громад, енергоефективність, заощадливість та конкурентоспроможність. 

     Перед присутніми виступили Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, Міністр фінансів України Оксана Маркарова,  Голова Представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі,  Посол США в Україні Марі Йованович, президент Асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов,  голова Асоціації об’єднаних громад Олександр Корінний, експерти з питань реформи місцевого самоврядування, голови об’єднаних територіальних громад, народні депутати України та інші.

    Усі виступаючі відзначили результативність децентралізації, під час якої відбулося створення спроможних громад шляхом їх об’єднання на добровільних засадах, а  місцеві джерела наповнення бюджету, інфраструктурні та кадрові ресурси стали  достатніми для вирішення органами місцевого самоврядування питань місцевого значення, передбачених законодавством, в інтересах жителів громади.

   Участь у Форумі об’єднаних громад взяли і представники Недригайлівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь