A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

До дня волонтера

Дата: 12.12.2018 11:26
Кількість переглядів: 433

5 грудня  уся світова спільнота відзначала День волонтера, який  започатковано Організацією Об’єднаних Націй у 1985 році.   У даний час він відзначається в 125 країнах.

Волонтер — добровільний помічник, людина, яка цілком безоплатно займається громадською діяльністю.  

Сьогодні волонтерство стало в Україні необхідним, як ніколи, адже допомоги окремих добровольців та волонтерських організацій  потребують солдати нашої армії, окремі підрозділи, переселенці, поранені в АТО  та їхні родини.

З рамках  відзначення Дня волонтера у закладах освіти Недригайлівської селищної ради проведено ряд заходів: загальношкільні інформаційно-пізнавальні лінійки у Гринівському та Хоружівському навчально-виховних комплексах, виставка малюнків учнів 1-4 класів «Поспіши робити добро» Хоружівського НВК. Учні 9,11 класів Хоружівського НВК переглянули  відео про роботу українських волонтерів на сході країни.

Педагогічний та учнівський колективи Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст.  привітали відомого у районі волонтера Басараб Оксану Іванівну, яка багато разів відвідувала наших воїнів-земляків у зоні АТО та організовувала роботу по збору необхідних продуктів, медикаментів для бійців, запасних частин для військової техніки.

Такі заходи надихнули  учнів на нові благодійні справи, сприяли підвищенню мотивації до волонтерської діяльності, оволодінню основними знаннями та вміннями, необхідними для здійснення волонтерської роботи, а також розвитку соціальної активності, навичок усвідомленого та активного вибудовування власного життя.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь