A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Святий Миколай, ти до нас завітай!

Дата: 20.12.2018 14:20
Кількість переглядів: 709

       В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

         День Святого Миколая в Недригайлівській об’єднаній громаді пройшов під яскравим і добрим знаком уваги до дитини.

             Завдання дорослих - стати помічниками Святого Миколая, зробити усе можливе для того, аби кожна дитина у цей день повірила в казку та отримала омріяні подарунки, подарувати тепло й увагу тим діткам, які  найбільше потребують нашої підтримки й турботи.

         Напередодні свята служба у справах дітей, відділ праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради започаткували  акцію «Миколай про тебе не забуде»,  до якої активно долучилися небайдужі мешканці громади та  надали посильну допомогу (одяг, предмети першої необхідності, іграшки, книжки, фарби, солодощі та ін.) для дітей, які виховуються у багатодітних родинах, прийомних сім’ях, сім’ях учасників АТО та сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

         19 грудня Святий Миколай разом із начальником служби у справах дітей Світланою Сопік, начальником відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Леніною Волошко відвідали саме такі сім’ї та вручили дітлахам пакунки з подарунками та солодощами,  створивши цим особливу святкову атмосферу у кожній відвіданій родині.

         Велика подяка  людям зі щирим серцем: Сергію Кліщенку, Світлані Шолох та Костянтину Волкову  за надану допомогу у придбанні солодощів.
         Цього ж дня заступник Недригайлівського селищного голови Анатолій Сиротенко відвідав Хоружівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Анатолій Георгійович вручив дітлахам подарунки від Недригайлівського селищного голови та побажав, щоб  Святий Миколай оберігав кожного та приніс добробут, благополуччя та затишок.

У свою чергу діти порадували усім присутнім на заході  море позитивних емоцій та незабутні враження від спілкування.

Фото без опису


 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь