A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася апаратна нарада

Дата: 03.01.2019 08:29
Кількість переглядів: 372

2 січня  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, старостою, в.о. старост старостинських округів. На початку апаратної наради Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук коротко підвів підсумки роботи у 2018 році та окреслив пріоритетні напрямки роботи у 2019 році.

  Позитивним є те, зазначив Ігор Вікторович,  що виконання бюджету 2018 року склало 100, 6%. Як повідомив селищний голова, у 2019 році свою роботу селищна рада буде акцентувати на подальшому будівництві доріг, впровадженню новітніх технологій, зокрема, освітлення вулиць сонячними батареями,  покращення матеріально-технічної бази закладів освіти і культури. Планується реалізація проекту з розширення центральної частини селища Недригайлів (будівництво майданчика для тимчасової зупинки автомобілів  з облаштуванням тротуару), втілення в життя  інших проектів.

На  нараді також йшлося про Програму економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, завершення робіт з освітлення села Зелене, проблемні земельні питання, автобусні перевезення по селищу Недригайлів, діяльність  закладів освіти та культури громади,  комунальних підприємств «Недригайлівський речовий ринок», «Недригайлівводосервіс», проведення масових заходів у січні  та ін.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь