A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Соборна Мати-Україна одна на всіх, як оберіг

Дата: 28.01.2019 08:41
Кількість переглядів: 393

    У Хоружівському сільському будинку культури  відбувся святковий концерт з нагоди відзначення Дня Соборності України. Сьогодні значимість свята особливо відчутна: майже століття потому Україна переживає чергове возз’єднання, не лише в боротьбі проти ворожих сил, але ж і довкола спільних цінностей, серед яких, зокрема, духовно-культурні. Тож на урочистому концерті були представлені українські композиції переважно патріотичного звучання. 

    Захід розпочався тематичним прологом, в якому звучали віршовані та прозові тексти ведучої Ольги Токмань та твори патріотичного спрямування у виконанні жіночого вокального ансамблю «Сусідоньки». В прозовому викладі ведучої були висвітлені події об’єднання українських земель в єдину суверенну республіку, історичні факти про бій під Крутами та віддання шани українським патріотам, які жертвують своїм життям на Донбасі заради своєї Батьківщини. Вокалісти вклали душу в свої пісні і донесли до усіх присутніх біль та сум матерів за своїми синами, тугу військових за Вкраїною та красу нашого краю.

    З нагоди відзначення державного свята з привітальним словом до присутніх звернулася виконуюча обов’язки старости Хоружівського старостинського округу Ольга Гордієнко. Оптимізму, віри у перемогу та кращу долю України додали виступи хореографічного колективу «Імпульс», жіночий вокальний ансамбль «Сусідоньки», солісти-вокалісти Ольга Токмань, Лєра Майборода, Лєна Пономаренко, Людмила Тютюнник, Тетяна Григоренко, Людмила Доценко, а також учасники драматичного колективу Віра Шмат та Світлана Гавришенко.

      Програма виступу колективів була побудована на творах про Україну. Всі художні номери  були запальними та емоційними. Під кінець виступу глядачі в залі гучно аплодували аматорам сцени стоячи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       Людмила Доценко, керівник художній Хоружівського СБК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь