A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради

Дата: 29.01.2019 14:26
Кількість переглядів: 414

28 та 29 січня 2019 року відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту, з питань підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології,  на яких депутати предметно вивчали матеріали сорок четвертої сесії Недригайлівської селищної ради, проведення якої заплановано на 31 січня 2019 року.

Присутні заслухали начальника фінансового відділу Недригайлівської селищної ради Бордун С.О. по питанню виконання селищного бюджету за 2018 рік та внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.

У ході засідань між депутатами розгорнулася жвава дискусія навколо пропонованих проектів рішень. 

Із доповненнями та змінами депутати погодили проект Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік,  Програми соціального захисту населення «Турбота на 2019-2021 роки та Програми на здійснення внесків для зміцнення матеріально-технічної бази комунального підприємства «Недригайлівводосервіс» на 2019 рік.

Депутати активно обговорили проекти рішень, що стосуються структури, чисельності та штатів апарату селищної ради, її виконавчих органів,  матеріального стимулювання та ін.

 Засідання пройшли за участі Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В., секретаря селищної ради Постоєнко І.В., заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Акімова В.В. та Сиротенка А.Г., начальників та спеціалістів відділів Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь