A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Козацькі розваги на Масляній

Дата: 25.02.2019 13:39
Кількість переглядів: 665

Людно й гамірно було на центральній площі Недригайлова в пятницю 22 лютого – мешканці громади та гості селища відзначали того дня народне свято Масляної. З імпровізованої сцени лунали чудові українські пісні у виконанні хорових колективів та солістів, для бажаючих готувалися млинці та куліш, проводився конкурс сала, в торгівельних точках можна було поласувати смачним шашликом та іншими блюдами, діяла виставка домашніх птахів та тварин. З-поміж інших заходів проводилися також змагання «Козацькі розваги».

         В програмі «Козацьких розваг» були армреслінг, штовхання гирі, перепилювання колоди та вправа з кільцями. У армреслінгу впевнену перемогу здобув Сергій Авраменко з Недригайлова, друге місце посів Юрій Карпець, теж мешканець Недригайлова, а третім призером став Ігор Сенька з Томашівки. У підійманні гирі всіх переміг Олександр Федина, другим став Руслан Коренев, а третє місце зайняв Сергій Шевцов. У змаганні «вправа з кільцями» найкращого результату досяг Віктор Бреус з Кулішівки, друге місце – у Віктора Гордієнка з Недригайлова, третє – у Олександра Федини з Кулішівки. Чи не найцікавішими виявилися в «Козацьких розвагах» змагання з розпилювання колоди. Учасники попарно намагалися якомога швидше розпиляти колоду. Найкраще це вдалося Сергію Гордієнку та Олександру Кіяшку, вони «справилися» з колодою всього лише за 55 секунд!

А на льоду нашої красуні-ріки Сули в той же час проводився конкурс рибалок, в якому кожен з учасників прагнув зловити якнайбільше риби й вибороти перше місце в змаганні. І хоча кльов цього дня був далеко не рекордним, троє рибалок все ж зуміли випередити своїх колег. Переможцем цього змагання став Іван Удовиченко, друге місце посів Юрій Артюх, третє – Вячеслав Стрельцов.

         Всі переможці змагань нагороджені грамотами та призами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради. Та мабуть важливішими за отримані нагороди стали чудовий настрій, позитивні емоції та враження, отримані в святковій атмосфері під час проведення «Козацьких розваг» та конкурсу рибалок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь