A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 26 лютого

Дата: 26.02.2019 15:48
Кількість переглядів: 352

26 лютого відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало питання «Про стан виконання делегованих повноважень у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради за  2018 рік». Виступаючи перед присутніми, т.в.о. Недригайлівського селищного голови заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов зазначив, що діяльність селищної ради  у 2018 році була направлена на виконання показників програми економічного і соціального розвитку, селищного  бюджету,  на виконання завдань з безперебійної роботи галузей культури, освіти, дошкільних  навчальних  закладів, житлово-комунального господарства, благоустрою,утримання доріг, своєчасну виплату заробітної плати та ін.

 Як наслідок плідної роботи, затверджені показники по доходах в цілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 100,6%. У обговоренні питання виступили заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих  органів ради Анатолій Сиротенко, начальник відділу з питань культури, релігій та туризму Анна Тимченко, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Людмила Долуда. Також на засіданні виконавчого комітету був погоджений проект селищної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019 рік, заслухане питання «Про стан    виконання Програми  розвитку      фізичної культури та спорту на території Недригайлівської селищної ради на 2017-2020 роки», розглянуті питання «Про надання матеріальної допомоги    на поховання», «Про знесення аварійних дерев в населених пунктах Недригайлівської селищної ради».

З питань порядку денного перед присутніми також виступили головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій  та регуляторної діяльності селищної ради   Людмила Долуда, начальник відділу праці та соціального захисту населення Леніна Волошко, спеціаліст відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Олександр Гриценко.

Активну участь у обговоренні питань порядку денного взяли члени виконавчого комітету Анатолій Чорненко, Сергій Олійник, Ігор Постоєнко.

 

                                                                                                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь