A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася чергова апаратна нарада

Дата: 04.03.2019 15:16
Кількість переглядів: 341

    4 березня   у  Недригайлівській селищній раді т.в.о. Недригайлівського селищного голови заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентином Акімовим проведено чергову апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

    На початку наради заступник селищного голови Анатолій Сиротенко ознайомив присутніх з переліком заходів до Міжнародного дня захисту прав жінок та миру та річниці народження Тараса Шевченка , які будуть проходити в закладах освіти та культури територіальної громади.

      Далі учасниками наради були підведені підсумки роботи селищної ради за перші  два місяці 2019 року.

     Поряд з цим керівництвом селищної ради було зосереджено увагу на вирішення таких першочергових питань, як пошуки фінансових резервів за оренду земель на території громади, подальшу розробку та просування власних проектів та програм для участі в донорських програмах та грантах, формування переліку об’єктів комунальної власності, що мають привабливу перспективу для залучення інвестицій, подальше впровадження  енергозберігаючих технологій в мережах вуличного освітлення.

    По закінченню апаратної наради заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолієм Сиротенком було проведено засідання оргкомітету по підготовці  Конкурсу «Мистецька премія імені Нестора Кизенка».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь