A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Визначено кандидатів у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради

Дата: 05.03.2019 13:47
Кількість переглядів: 433

   Сьогодні, 5 березня 2019 року, у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, туризму, молоді та спорту.

  У роботі постійної комісії взяли участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради А. Сиротенко та В.Акімов., секретар селищної ради І.Постоєнко.

   Комісія розглянула питання про визначення кандидатів у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради.

   На початку засідання виступив заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради А.Сиротенко, який зазначив, що до повноважень Госпітальної ради належить вироблення пропозицій для їх затвердження учасниками госпітального округу щодо: трансфертів між бюджетами учасників госпітального округу для фінансування програм вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги; багаторічного плану розвитку госпітального округу; реорганізації і перепрофілювання закладів, що надають вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу в межах госпітального округу; визначення перспективних закладів охорони здоров’я; призначення та звільнення керівників закладів охорони здоров’я комунальної власності, що знаходяться в межах госпітального округу; інших питань, визначених рішеннями учасників госпітального округу, які належать до компетенції органів місцевого самоврядування щодо, забезпечення надання медичної допомоги в госпітальному окрузі.

     Кількість членів Госпітальної ради від кожного його учасника та  загальна кількість членів Госпітальної ради визначаються за спеціальними формулами, як це передбачено Примірним положенням про госпітальний округ, яке  затверджене наказом Міністерства охорони здоров'я України  від 20.02.2017 № 165.

  Згідно проведених розрахунків кількість членів Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради становить 1,56.

  Після тривалого обговорення постійна комісія дійшла висновку: визначити кандидатами у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради:

-        Пономаренка Ігоря Васильовича - головного лікаря Недригайлівської центральної районної лікарні;

-        Сиротенка Анатолія Георгійовича – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

         Для прийняття відповідного рішення питання «Про делегування представників Недригайлівської селищної ради до складу Госпітальної ради Роменського госпітального округу» виноситься на розгляд селищної ради 14.03.2019.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь