A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий

Дата: 11.03.2019 08:15
Кількість переглядів: 464

 В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Таке ім'я  — Тарас Шевченко, чия поезія  викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.
      9 березня   біля пам’ятника Т.Г.Шевченка відбувся урочистий мітинг «Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий »  та  покладання квітів з нагоди 205-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка - людини, життєвий приклад та творчість якої зіграли важливу роль у становленні державності. Вшанувати пам’ять поета біля пам’ятника Кобзаря зібралися керівництво селища, представники державних установ та організацій, трудових та учнівських колективів, мешканці селища.

 
З вітальними словами виступили Недригайлівський селищний голова Ігор  Остапчук, перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації Олексій  Васильченко, вчитель української мови і літератури Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи I –III  ступенів (опорний заклад) Людмила  Демченко. Чудові вірші Тараса Шевченка прочитали учні Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи I –III  ступенів (опорний заклад).
«Я впевнений, що ми можемо і повинні жити краще, як цього хотів Шевченко. Але для цього всім нам треба спрямувати свої зусилля у русло, передусім, інтересів  громади і розуміти, що саме ми  зараз творимо  історію. 
Нехай святе шевченкове слово об’єднає всіх нас, незалежно від поглядів і переконань, задля щасливого майбутнього рідного краю», - зазначив, виступаючи на мітингу, Недригайлівський селищний голова Ігор  Остапчук. 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь