A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Свято жінки, весни і кохання

Дата: 11.03.2019 13:08
Кількість переглядів: 447

У природній мінливості, у змаганні холоду й тепла, похмурості та ясності сьогодення є дивовижне свято прекрасної, красивої, завжди жаданої половини людства, свято всіх жінок – 8 Березня.

      В Іваницькому СБК 8 березня відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню захисту прав жінок і миру. З вітальним словом до присутніх звернувся в.о. старости Іваницького старостинського округу Сергій Олійник.

      Естрадними, ліричними, народними піснями привітав жінок народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Оксамит» Іваницького СБК, також чудові пісенні номери подарували глядачам дуети в складі Олени Шпильки та Віктора Ломакіна, Віктора Псарьова та Ніни Кірної. Гарного настрою всім присутнім додали художні номери в виконання солістів колективу Оксани Прохненко, Олени Шпильки, Аліни Псарьової, Ніни Кірної, Віктора Ломакіна, Любові Тютюнник. Учасники драматичного гуртка Іваницького СБК Артем Прохненко, Ігор Авраменко, Ярослав Лиман продемонстрували уривок з п’єси Володимира Канівця «Фараони».

   Вірші, які проникливо продекламувала Валентина Дяченко про сина та матір, про нерозділене кохання, про дитинство викликали сльози смутку та співчуття на очах у присутніх.

  Щороку у  Міжнародний жіночий день ми висловлюємо усім жінкам слова захоплення, вдячності та любові і переконані, що вони достойні чути ці слова щодня.

 

 

Директор Іваницького СБК   Любов Тютюнник

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь