A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Запрошуємо до участі в міжнародному освітньому проекті

Дата: 15.03.2019 09:38
Кількість переглядів: 331

Благодійна організація “Благодійний Фонд “Відповідальні Земляни” запрошує до участі в міжнародному освітньому проекті “Майстерня Відповідальних Землян”.

  Мета проекту - виховати нове покоління свідомих Землян, навчити відповідальності у кожній сфері свого життя, допомогти дітям і батькам віднайти гармонію з внутрішнім і зовнішнім світом, здійснити обмін досвідом серед дітей різних країн світу, поширити глобальні цілі сталого розвитку, об'єднати дітей у всьому світі для збереження природи.

            Ключове завдання проекту - трансформувати свідомість людей, від мислення "споживачів" до моделі "творців", котрі беруть відповідальність за своє майбутнє, майбутнє своєї країни і нашої Планети.

              ЕТАПИ ПРОЕКТУ:

              1 Етап. Освітній онлайн курс "12 тижнів відповідальності" для дітей і батьків. Формування базових цінностей і відповідальності в різних сферах життя (ЛЮТИЙ - ТРАВЕНЬ). Ми будемо експериментувати, знайомитись, знаходити нових друзів у різних містах і країнах, дивитися фільми і обговорювати їх, дізнаватися від психолога цікаві поради (для дітей і батьків), створювати казки, відео уроки, цікаві ініціативи, формувати свої команди, висаджувати дерева, набувати нових звичок, досліджувати світ своїх емоцій та безмежних можливостей!

               2 Етап. Тренінгове навчання для 24 лідерів сформованих регіональних команд. (КВІТЕНЬ-ТРАВЕНЬ). Для найактивніших дітей 12-16 років. Навчання з комунікації та організації громадських ініціатив та проектів (соціальних, культурних, екологічних).

                3 Етап. Тур Україною, (ЧЕРВЕНЬ - ЛИПЕНЬ). Наша команда завітає до 5 найактивніших команд - громад з освітньо-культурною програмою, тренінгом для громади та інструментами для створення і відкриття просторів розвитку - Майстерень Відповідальних Землян на місцях.

               4 Етап. Фестиваль "Відповідальні Земляни" (СЕРПЕНЬ)

               Детальніше: https://www.re-world.org/activity/

               Презентація проекту/програма 1 етапу, освітнього курсу: https://goo.gl/e9XF9n

               Анкета учасника: https://goo.gl/M7vy12

               Контактна особа:  Лілія Ткаченко.

Організатор  програми Діти Створюють Країну», голова ГО «Українські Креативні Реформатори»,  голова Благодійної Організації “Благодійний Фонд “Відповідальні Земляни”

тел. (095) 637-07-37  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь