A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбувся турнір з дзюдо пам’яті борців Недригайлівщини

Дата: 25.03.2019 14:17
Кількість переглядів: 666

  З метою популяризації спорту на Недригайлівщині та збереження спортивних традицій вже понад чверть століття проводиться традиційний турнір з дзюдо пам’яті борців  Недригайлівщини Олексія Гашенка та Олега Твердоуса. Ось і цього року 23 березня спортивна зала Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно відкрила двері для 15 команд з Сумської та Полтавської областей. Загальна кількість учасників змагань склала 260 спортсменів.  Під час урочистого відкриття змагань зі словами вітання до учасників та присутніх звернувся Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, котрий наголосив на важливості проведення таких змагань, адже це запорука здоров’я молоді Недригайлівщини та побажав учасникам спортивних перемог. 

   Майбутнє юних чемпіонів починається не лише з перемог, а й з уміння, отримавши поразку, акумулювати сили, зібратися з думками, продовжити тренування та знову брати участь у змаганнях - саме з такими словами до дітей звернувся партнер по проведенню турніру Анатолій Кобзаренко. Також з вітальним словом до присутніх звернувся голова Недригайлівської районної Спілки ветеранів Афганістану Олександр Педько. Подяками за вагомий внесок в розвиток спорту на Недригайлівщині нагороджені партнери турніру Анатолій Кобзаренко та Олександр Придуха.      

   Змагання проходили на двох килимах в теплій та дружній атмосфері, проте кожен з спортсменів докладав максимум зусиль, щоб вибороти перемогу. Протягом п’яти з половиною годин напруженої боротьби емоції зашкалювали не лише в спортсменів, а і у батьків та тренерів.

  Призерами змагань від Недригайлівської ДЮСШ стали Мілана Гриценко, Ілона Явтушенко, Софія Близнюк, Максим Заіка, Максим Тимченко, Давід Бойко, Ярослав Кущ, Руслан Ющенко, Ростислав Шевцов, які посіли  почесні другі та треті місця у своїх вагових категоріях.

 По завершенню змагань начальник відділу освіти, сімї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Ніна Сердюк та директор ТОВ «Завод Кобзаренка» Анатолій Кобзаренко нагородили призерів та переможців турніру грамотами, медалями, кубками та цінними подарунками. І хоча не всі учасники змогли піднятися на п’єдестал,  Анатолій Кобзаренко подарував кожному учаснику змагань памятну чашку-сувенір.   Також за «Волю до перемоги» цінним подарунком від Недригайлівської районної спілки ветеранів Афганістану нагороджена Аліса Коренева. Від редакції газети «Голос Посулля» за «Кращу техніку» цінний приз отримав Ростислав Цапенко.

   Оргкомітет змагань висловлює щирі слова вдячності за підтримку в проведенні змагань Недригайлівському селищному голові Ігорю Остапчуку, начальнику відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Ніні Сердюк, директору ТОВ «Завод Кобзаренка» Анатолію Кобзаренку, директору Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів Наталії Колоусовій, приватним підприємцям Олександру Придусі, Ользі Прокопченко, Світлані Федині, Сергію Авраменку.

    Маємо надію, що позитивні емоції від спортивного життя і надалі пануватимуть у нашому селищі.

Директор Недригайлівської ДЮСШ Сергій Нємцев

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь