A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Змагання шашкістів

Дата: 26.03.2019 10:31
Кількість переглядів: 476

      У неділю 24 березня в Недригайлові на базі культурно-спортивного комплексу «Колос» відбувся відкритий селищний турнір з шашок, присвячений памяті М.В.Теслика.

       Микола Васильович Теслик був палким прихильником шашок і одним з кращих шашкістів Недригайлівщини, постійним учасником шашкових турнірів місцевого рівня, неодноразово виступав і на обласних змаганнях. Свого часу він багато зробив для розвитку шашок в Недригайлівськім краї, тож нинішнє покоління любителів шашок започаткувало і ось вже кілька років проводить даний турнір, який став вже традиційним. Перед початком змагання присутні вшанували память Миколи Васильовича хвилиною мовчання. А вже тоді розпочалася вперта боротьба за шашковими дошками.

      В змаганнях взяли участь 12 прихильників старовинної гри. Турнір проходив за системою «подвійне коло», тобто кожен учасник мав зіграти дві партії з кожним зі своїх суперників. За результатами гри були визначені кращі шашкісти серед чоловіків, серед жінок та серед дітей. Серед жінок сильнішою виявилася Людмила Васильченко, серед дітей кращий результат показав Денис Горголюк, а в загальному заліку першу сходинку в турнірній таблиці посів Григорій Пилипенко, друге місце виборов Михайло Васильківський, третє місце зайняв Юрій Моринець. Переможці та призери турніру були нагороджені грамотами відділу освіти, сімї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради та памятними подарунками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь