A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Заходи до Всеукраїнського тижня дитячого читання

Дата: 04.04.2019 14:16
Кількість переглядів: 453

Разом з пробудженням природи, весна несе нам багато прекрасних свят, і одне з них є традиційне і довгоочікуване, яке люблять усі діти – це Всеукраїнський тиждень дитячого читання. «Нам книга відкриває    всі світи», - під такою назвою 1 квітня стартував тиждень у відділі бібліотеки  для дітей комунального закладу  «Недригайлівська публічна бібліотека».

У ці теплі весняні дні з екскурсією-знайомством «Бібліотека – дім твоїх друзів» до відділу вже завітали маленькі вихованці дошкільного навчального закладу «Барвінок» Недригайлівської селищної ради, малята Засульського ДНЗ «Червона шапочка» та учні Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад). На маленьких гостей бібліотеки чекали загадкові подорожі з цікавими завданнями. Під час гри-подорожі «Зустріч на перехресті казок» діти познайомились із письменниками-казкарями. Взявши участь у літературних виборах «Обери улюбленого письменника», школярі мали змогу відчути себе в ролі виборця. Додало веселого настрою дітям літературне конфетті «Веселі книги для веселих дітей», а гра «Найрозумніший» та конкурс-гра «Хто книжечки читає, той швидко відгадає» дали можливість маленьким читачам показати свої знання. Під час подорожі казковою вікториною «Світ тварин у казці «Рукавичка» діти дізнались про цікавий світ тварин. За допомогою книжкового летсплею – інтерактивної гри по казці «Попелюшка», діти вчились розвивати власну кмітливість і спостережливість, а урочиста посвята в читачі першокласників «Цей дивний світ – бібліотека» з отриманням квитка користувача, надихнула дітей стати ще активнішими, берегти і любити книгу. Всі учасники отримали задоволення та подарунки за участь у конкурсах - різноманітні призи,   повітряні кульки,  наклейки «Смайлики» та рекламні стікери «Завітайте до бібліотеки».  

Тож завітайте, буде цікаво! Познайомтесь із розмаїттям книжкових виставок, представлених у бібліотеці.  Бібліо-фреш «розумних» книжечок з енциклопедій та довідників «Ці книги знають все» розкриває для дитини багато цікавого. «Книжкові новинки для кожної дитини»  знайомить з дивовижним розмаїттям сучасного книжкового світу, де представлені видання як відомих авторів,  так і літераторів-початківців. Виставка-серпантин «Сторінками дитячої преси» із  улюблених журналів дітлахів «Смайлика» , «Пізнайка», «Веселих картинок» та ін., які  створюють гарний настрій і бажання зануритися в світ кросвордів, ребусів, цікавих історій та пригод.

 

 Завідувач відділу бібліотеки для дітей Ірина Кужель



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь