A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 8 квітня

Дата: 08.04.2019 13:57
Кількість переглядів: 336

8 квітня  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом заступника Недригайлівського селищного голови Валентина Акімова із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

Учасники апаратної наради прозвітували про проведену за минулий тиждень роботу та озвучили плани на найближчий час, серед яких найголовніші –  проведення заходів з благоустрою, освітлення населених пунктів, прибирання кладовищ, прилеглих територій, вивезення сміття та ін.

Начальник відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Віктор Захарченко підвів підсумки проведення толоки, відзначивши відмінну роботу ЦРЛ, ЦПМСД,  селищного та районного ЦНАПів, БДЮТу, МНВК, ДЮСШ, районного центру зайнятості, територіального центру, фінансового відділу та відділу освіти селищної ради, місцевих банків та інших організацій. Поряд з цим, є ряд територій і об’єктів, де ще треба наводити лад.

У черговий раз заступник Недригайлівського селищного голови Валентин Акімов наголосив на тому, що четвер є єдиним санітарним днем, тому цього дня треба обов’язково проводити прибирання прилеглої території, а також нагадав про адміністративну відповідальність за невиконання Правил благоустрою. Валентин Васильович також звернув увагу на те, що не тільки організації, а й громадяни повинні прибрати біля своїх садиб.

На нараді також йшлося про упорядкування територій комунальних підприємств «Недригайлівський речовий ринок» та «Культурно-спортивний комплекс «Колос», завезення піску на кладовища та інші питання життєзабезпечення громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь