A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У БІБЛІОТЕЦІ

Дата: 09.04.2019 08:17
Кількість переглядів: 8207

Сучасний  світ відкриває перед  нами  великі  можливості,  ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише    здорова    людина    приносить    користь суспільству. Здоров'я - одна з основних умов щастя людини.

         До Всесвітнього Дня здоров’я в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» був     проведений     День інформації «Мистецтво бути здоровим».

Програма Дня  була насиченою, адже включала різноманітні заходи: відкриття книжкової виставки-заклику «Здоров’я сьогодні  і на все життя!», на якій до уваги відвідувачів бібліотеки представлено близько 30 книжкових та періодичних видань. Всі експонати здебільшого стосуються безпеки життєдіяльності людини, фізичної культури, гігієни, а також згубного впливу шкідливих звичок на становлення особистості.

Бібліографічний огляд «Здоров’я в твоїх руках», під час якого в інтерактивному спілкуванні з молодими  користувачами читальної зали   бібліотекарі обговорили  усі можливі шкідливі звички та прийшли до висновку, що здоровий спосіб життя - це запорука успіху.

        На зустріч з учнями 35 – ї групи ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» на чолі з викладачами Людмилою  Стрибуль та Тетяною  Фурмановою  була  запрошена лікар-інфекціоніст Світлана Мазепа. Про спалах кору в Україні, як передається вірус, що треба знати про хворобу і як себе захистити від неї,  щоб не зашкодити здоров'ю - основні теми, на які звернула увагу  лікар-інфекціоніст. Учасники зустрічі активно спілкувалися з медиком, задавали питання, обговорювали певні ситуації. 

 «Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і мудрими, впевнено крокуйте до «Країни Міцного Здоров'я» і пам'ятайте, що Ваше здоров'я - у Ваших руках» - такими були заключні слова бібліотекаря Наталії Заїки, яка провела цей захід.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь